HOOFDACTIVITEIT
Productie en verkoop van vanillewafels, chocowafels, flashwafels monokiniwafels, yoghiwafels.
ER.BA heeft als doelstelling een kwalitatieve wafel zonder toevoeging van kleurmiddel of bewaarmiddel op de markt te brengen. Het gebruik van de beste grondstoffen (zonder dierlijke vetstoffen, GMO-vrij), zelf ontwikkelde productiemethoden en strenge kwaliteitscontroles (IFS) garanderen de beste kwaliteit.

specialiteiten
Vanille wafels
Flashwafels
Suikerwafels
Yoghi wafels
Chocowafels
Monokiniwafels

historiek
Oprichtingsdatum: 25/08/1992

Geschiedenis
Als groothandelaar in biscuiterie startte R.Swijsen in 1992 deze wafelbakkerij op. Zijn rijke ervaring als banketbakker hebben er toe bijgedragen om de recepten op punt te stellen. In 1994 moest Mevr. G. Swijsen- Vanrompay noodgedwongen de taak als zaakvoerder overnemen. De zonen, Erwin & Bart, werden meewerkende vennoten verantwoordelijk voor de productie- en commerciële afdeling.

De eerste klanten waren de buurtwinkels in de streek. In 1997 werden de eerste grootwarenhuizen tot klant gemaakt en vandaag proberen we leverancier te zijn van de voornaamste winkelketens in België. ER.BA heeft als doelstelling een kwalitatieve wafel zonder toevoeging van kleurstof of bewaarmiddel op de markt te brengen. Het gebruik van de beste grondstoffen, zelf ontwikkelde productiemethoden en strenge kwaliteitscontroles (IFS) garanderen de beste kwaliteit.

Omdat versheid zo belangrijk is, werd een eigen distributiesysteem opgezet. De vertegenwoordigers doen zelf de merchandising zodat de beste service steeds gewaarborgd blijft. De kwaliteit en het gebruik van verse producten sterkten de reputatie van het merk ER.BA

Opgenomen in Roofoods international: 2008

French English Deutsch © Media Minded - 2011